In een orkest is elk instrument even belangrijk. De verschillende noten en klanken maken het muziekstuk tot een geheel. Excelsior geeft u de kans om hieraan bij te dragen. Kies uw instrument en speel met ons mee!

Excelsior is een bloeiende vereniging met meer dan 90 leden die met plezier muziek maken in één van de orkesten. Wij vinden dat muziek maken pas echt leuk wordt als je met elkaar muziek maakt. De leerlingen spelen daarom ook zo snel mogelijk mee in het SMS orkest om daarna via het Klein Orkest door te kunnen groeien naar Het Orkest. Voor de slagwerkleerlingen geldt ook dat zij al snel starten bij de Junior Slagwerkgroep om door te kunnen groeien naar de Slagwerkgroep.

Naast muziek is Excelsior ook een vereniging waar leden zich thuis voelen en hun sociale leven onderhouden. Een ander belangrijk doel van de vereniging is om het publiek een avond uit te bezorgen. Publiek komt niet naar een “uitvoering” maar naar een concert. We zijn ondernemend in het zoeken naar nieuwe concepten en producties. Ons publiek moet met een goed gevoel naar huis gaan.

Heeft u altijd al eens mee willen spelen in een orkest maar is het hier nooit van gekomen? Dan geven wij u de kans om toch met ons mee te spelen. Met uw bijdrage kunnen we kinderen stimuleren hun muzikale talenten te ontwikkelen, instrumenten aanschaffen, concerten geven en nog veel meer! Op deze manier blijft Excelsior een bloeiende en groeiende vereniging.

Natuurlijk doen wij hier ook iets voor terug. Kies hiernaast met welk instrument u wilt meespelen en wat u daar voor terugkrijgt. U kunt er ook voor kiezen om mee te doen als dirigent. U bepaalt dan zelf met welk bedrag u ons steunt. In de muziek is iedere noot en iedere muzikant belangrijk. Samen maken zij immers de muziek compleet. Speelt u met ons mee?

    Aanmelden als vriend

    * U krijgt 2 kaarten voor het nieuwjaarsconcert. Deze kunt u opvragen via info@excelsiorpapendrecht.nl. Plaatsen worden gereserveerd tot 2 weken voor de voorstelling.

    ** U krijgt 2 kaarten voor alle concerten van Excelsior binnen Papendrecht. Deze kunt u opvragen via info@excelsiorpapendrecht.nl. Plaatsen worden gereserveerd tot 2 weken voor de voorstelling.

    *** De optie dirigent is mogelijk vanaf €2,- per maand of €15,- per jaar. Op basis van uw bijdage komt u in aanmerking voor een van bovenstaande extra's