2023 – Het tweede studioalbum

‘2023’ is het derde album van het orkest van Excelsior Papendrecht en bewijst opnieuw de klasse van het orkest. Met een verrassende mix van muziekstijlen, van klassiek tot Franse chansons en van Afrikaanse muziek tot Elvis Presley’s hits, bewijst dit album dat het orkest van Excelsior echt alles in huis heeft. Luister naar titels zoals ‘Je Suis Malade’, ‘Le Temps de Cathédrales’ en het indrukwekkende ‘Baba Yetu’ en ervaar de veelzijdigheid van Excelsior in een eigentijdse setting.

Om deze release nog specialer te maken, heeft het orkest samengewerkt met zangers Roman van der Werff en Tessa Bons en het koor Anthem. Luister naar de prachtige combinatie van het orkest, de zangers en het koor in deze unieke release. Het orkest, onder leiding van dirigent Ruud Welle, staat garant voor passie, energie en de hoogste kwaliteit voor een breed publiek. Luister naar ‘2023’ op Spotify en andere streamingsdiensten zoals Apple Music, YouTube Music, en Amazon Music en ervaar zelf de klasse van het orkest.

70s & 80s Night – live recording

Wie jarig is trakteert! Excelsior viert in 2020 haar honderjarig jubileum. Ter ere van dit jubileum geven wij GRATIS onze CD ’70s & 80s Night’ weg.

Dit album is een live registratie van het concert ’70s & 80s Night’ op 5 oktober 2019 en bevat maar liefst 8 tracks!

2017 – Het eerste studioalbum

‘2017’, Het eerste album van het orkest van Excelsior Papendrecht bevat een verrassende verzameling muziekstijlen; van Klassiek tot Kerst en hedendaagse Pop. Een programma met het accent op veelzijdigheid en in een eigentijdse setting, met titels als Venus, Away in a Manger, Oblivion en een medley van Michael Jackson.

Het orkest van Excelsior staat onder leiding van dirigent Ruud Welle garant voor passie, energie en hoge kwaliteit voor een breed publiek, waarbij ook samengewerkt wordt met internationaal bekende solisten, zangers en zangeressen. Bij dit album is medewerking verleend door Francesco Daniel, Papendrechts singer/songwriter die bekendheid verwierf toen hij de talentenjacht ‘I Want To Be Famous’ in 2014 won.