Het Sinterklaashuis

Het enige echte Sinterklaashuis van Papendrecht
   
Op zaterdag 20 november organiseert pietenband Wild Geraas het enige echte sinterklaashuis van Papendrecht. In het Sinterklaashuis is voor kinderen van alles te zien en te beleven. Sinterklaas is aanwezig en je kan met hem op de foto gaan. En je mag hem alle vragen stellen die je hem altijd al hebt willen stellen. Maar dat niet alleen. Ook zijn pieten zijn er en natuurlijk heel veel pepernoten en snoepgoed. Samen met de pieten kan je meedoen aan een kleurwedstrijd, een sinterklaasfilm kijken en nog veel meer. En als klap op de vuurpijl kan je meezingen en dansen met het enige echte pietenorkest!
  
Entree is slechts 2,50 per kind. Ouders mogen gratis naar binnen.

   


Wat is er allemaal te doen in het Sinterklaashuis?
   

- Op de foto met Sinterklaas

- Kleurwedstrijd

- Pietenband

- Strooipieten

- Sinterklaasfilm

- En nog veel meer...


Waar is het Sinterklaashuis van Papendrecht

Het Sinterklaashuis wordt georganiseerd door pietenband Wild Geraas en vindt plaats in het verenigingsgebouw van Excelsior Papendrecht aan de Rembrandtlaan 206.

Het Sinterklaashuis is geopend op 20 november van 13:00 tot 15:00. Entree is slechts 2,50 per kind. Ouders mogen gratis naar binnen.


Kaartverkoop en CoronaCheck
 
Van te voren reserveren is niet nodig en de kaartverkoop is aan de deur. Een QR-code / coronatoegansbewijs is nodig voor iedere bezoeker boven de 18 jaar.