Volledig verzorgd Sinterklaasfeest
   
Wild Geraas organiseert compleet verzorgde Sinterklaasfeesten voor bedrijven. ‘Wild Geraas’ biedt bedrijven een Sinterklaasfeest dat exclusief voor hen georganiseerd wordt, een warm welkom in het verenigingsgebouw in Papendrecht (met koffie, thee, limonade en snoepgoed), veel pieten, Sinterklaas, 1,5 uur vermaak voor de kinderen waarbij zij actief betrokken worden, en natuurlijk volop livemuziek van de Pietenband. De kosten hiervoor bedragen € 800,-.

Meer informatie of een Sinterklaasfeest boeken kan via wildgeraas@excelsiorpapendrecht.nl.

   
Een videoboodschap van Sinterklaas


        

Een impressie van het sinterklaasfeest (toen nog volledig zwart, dit jaar alleen roetveeg-pieten).

Inbegrepen
   

Ingerichte locatie:
Wij als organisatie zorgen ervoor dat er een leuke versierde locatie is, met slingers, Sinterklaas stoel en zelfs een rode loper bij de ingang.
   
Sinterklaas, strooipieten en pietenband:
Verzorgen voor u een vrolijk sinterklaasfeest van 1,5 uur.

Roetvegen:
Al onze pieten zijn vanaf dit jaar roetveeg-pieten. Maar wij zeggen liever Piet! Net zo makkelijk ;).
   
Koffie, thee en meer:
Koffie, thee, water, limonade en snoepgoed zijn inbegrepen. Wilt u graag frisdrank, wijn, bier etc. bestellen worden hiervoor extra kosten in rekening
gebracht.


Sinterklaasfeesten en Corona

Dit jaar is door het coronavirus alles anders. Ook ons Sinterklaasfeest. Maar het wordt zeker niet minder leuk. Uiteraard voeren we de Sinterklaasfeesten volledig uit volgens de op dat moment geldende richtlijnen. Hoe precies, dat hangt af van de wensen, mogelijkheden en groepsgrootte en stemmen we persoonlijk met u af. Samen maken we er een veilig, verantwoord en  fantastisch leuk Sinterklaasfeest van!