Nieuwe Tutti Colore start in februari

‘Tutti Colore’ is voor kinderen van groep 5 en 6 van de basisschool en deze 3e editie gaat op 6 februari as. van start. In klassikale lessen bij Excelsior op woensdagavond, leren de kinderen spelen op een blaasinstrument dat voor de looptijd van ‘Tutti Colore’ gratis in bruikleen wordt gegeven. Meteen vanaf de eerste les wordt gezamenlijk muziek gemaakt in het ‘Tutti Colore’ orkest dat de kinderen een uitstekende kans biedt om kennis te maken met muziek en met het musiceren in groepsverband. Op zaterdag 16 maart as. zal het project worden afgesloten met een optreden tijdens het Jeugdconcert in De Palm in Papendrecht.

Tutti Colore is dankzij de sponsoring van Rabobank Drechtsteden volledig kosteloos. Er kunnen maximaal 16 leerlingen worden geplaatst, dus schrijf je hier snel in, waarna meer informatie per email volgt. (Inschrijving is pas definitief na bevestiging per email, door Excelsior.)

De lessen van deze 3e editie van Tutti Colore zijn van 19.00 tot 19.30 uur op woensdag 6, 13 en 20 februari, 6 en 13 maart, Jeugdconcert op 16 maart.