Open huis bij Excelsior en ToBe

Muziekvereniging Excelsior en ToBe zetten op zaterdag 10 september samen hun deuren open op Rembrandtlaan 206 in Papendrecht. Van 12.00 tot 15.00 uur zijn er demo’s, open lessen en workshops muziek. Iedereen is welkom tijdens dit Open Huis en entree is gratis. Rutger Tromp van Excelsior: “Deze dag wordt een perfecte introductie in de wereld van de muziek!”

Excelsior bestaat uit verschillende orkesten en slagwerkgroepen, en samen bieden ToBe en Excelsior muzieklessen aan op bijna alle instrumenten die je kunt bedenken. Tijdens het gezamenlijke Open Huis op de Rembrandtlaan kan iedereen ervaren hoe het is om samen muziek te maken. De docenten zijn aanwezig om informatie te geven over alle aanwezige snaar-, blaas- en slagwerkinstrumenten en je kunt ze natuurlijk ook zelf uitproberen. Daarnaast kun je ervaren hoe het is om samen muziek te maken als P-bone orkest en met de ToBe Brassband.

   

Bijzondere activiteiten

Bezoekers kunnen deelnemen aan de wedstrijd “De snelste drummer van Papendrecht” en voor hele kleine kinderen (vanaf 7 maanden al) zijn er workshops waarin ze samen met hun (groot)ouders muziek kunnen maken. Ook geeft de ToBe Brassband een demo en kun je meespelen met steelband Barrelbeat.

   

Open repetities en les volgen

In de week na het Open Huis zijn bij Excelsior de repetities van de slagwerkgroepen en orkesten openbaar. De muzieklessen bij Excelsior en ToBe starten vanaf 5 september, maar later instromen kan ook. Bekijk alle ToBe-cursussen via de Cursusvinder op de website en vraag een gratis proefles aan. Vraag je proefles voor blaasinstrumenten en slagwerk aan via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Klik op de onderstaande afbeeldingen voor de precieze tijden en data