Excelsior Papendrecht vanaf vandaag te beluisteren op Spotify

23-07-2021 Vanaf vandaag 23 juli is het orkest van Excelsior gratis te beluisteren op Spotify en vele andere wereldwijde streamingsdiensten zoals Apple Music, YouTube Music, en Amazon Music. Alle zeven nummers van het studio album ‘2017’ van het orkest zijn vanaf vandaag beschikbaar op deze diensten.

  

‘2017’ is het eerste album van het orkest van Excelsior Papendrecht en bevat een verrassende verzameling muziekstijlen; van Klassiek tot Kerst en hedendaagse Pop. Een programma met het accent op veelzijdigheid en in een eigentijdse setting, met titels als Venus, Ross Roy, Iedereen is van de wereld, Oblivion en Michael Jackson.

    

Het orkest van Excelsior staat onder leiding van dirigent Ruud Welle garant voor passie, energie en hoge kwaliteit voor een breed publiek, waarbij ook samengewerkt wordt met internationaal bekende solisten, zangers en zangeressen. Bij dit album is medewerking verleend door Francesco Daniel, Papendrechts singer/songwriter die o.a. bekendheid verwierf door zijn deelname aan het SBS6 talentenprogramma ‘We Want More’. Hij brengt zowel eigen nummers als covers uit, begeleidt zichzelf op akoestische gitaar, heeft al vele zeer succesvolle optredens gegeven met het orkest van Excelsior Papendrecht en verleende aan twee nummers op dit album zijn medewerking.