Boekenmarkt bij Excelsior Papendrecht op 25 en 26 juni

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 juni as. vindt er weer een boekenmarkt plaats in het verenigingsgebouw van Excelsior Papendrecht. Op vrijdag 25 juni is de boekenmarkt open van 16:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag 26 juni van 09:00 tot 15:00 uur.

De boekenmarkt van Excelsior is in de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in en om Papendrecht, en mag zich met trots de grootste indoor boekenmarkt van de regio noemen. Het aanbod is zeer divers; prachtige (streek)romans en thrillers, reisverhalen, kinderboeken, stripboeken, Engelstalige boeken en ook LP’s, CD’s en DVD’s. Zowel boeken voor de vakantie als DVD’s voor regenachtige vakantiedagen. 

Liefhebbers kunnen vrijblijvend rondkijken in het verenigingsgebouw van Excelsior in Papendrecht, Rembrandtlaan 206 (ingang via schoolpleinzijde). I.v.m. de corona-crisis zal de boekenmarkt ruimer worden opgezet dan gebruikelijk en zal er voldoende geventileerd worden. Uiteraard zullen daarnaast ook alle op dat moment geldende corona-maatregelen toegepast worden.