Boeken- en Rommelmarkt

Op zaterdag 28 september as. zal Muziekvereniging Excelsior Papendrecht de jaarlijkse boeken- en rommelmarkt houden.

Gedurende het afgelopen jaar zijn er veel spullen ingezameld, die op de rommelmarkt te koop worden aangeboden. De spullen worden gesorteerd, zodat kramen ingericht zullen zijn voor o.a. speelgoed, antiek, elektrische apparatuur en kleding. Bezoekers kunnen daardoor gericht zoeken, of juist naar hartelust snuffelen tussen de overige spullen op het plein.

Bij het ‘Rad van Avontuur’ zijn bij elke ronde vele prijzen te winnen en natuurlijk komen veel bezoekers voor de gezelligheid, waar de rommelmarkt sinds eind 70-er jaren mede om bekend staat want ook op het terras is het met een bakje koffie goed toeven. Excelsior is blij met de vele mooie prijzen voor het ‘Rad van Avontuur’, beschikbaar gesteld door het
MKB in en rondom Papendrecht. De opbrengst van de dag komt ten goede aan de verenigingskas, waaruit o.a. opleidingen, instrumenten en concerten worden bekostigd.

De rommelmarkt zal plaatsvinden op het plein bij het verenigingsgebouw langs de Jacob Catslaan in Papendrecht. De boekenmarkt (ook platen/CD’s) is in het verenigingsgebouw. De verkoop is van exact 10.00 uur tot 15.00 uur.