De Wereld Is Van Iedereen - deel 2 (Het Orkest & Francesco Daniel)

Excelsior Papendrecht komt met twee nieuwe concerten in juli in samenwerking met Theater de Willem. Op vrijdag 10 juli ‘De Wereld Is Van Iedereen - deel 1’ en op zaterdag 11 juli ‘De Wereld Is Van Iedereen - deel 2’. Excelsior is daarmee een van de eerste orkesten in Nederland die weer in het theater te zien is, een unieke primeur. Uiteraard volledig conform de richtlijnen van het RIVM.
 

Op de zaterdag staat het Orkest van Excelsior op het podium. Samen met de Papendrechtse singer-songwriter Francesco Daniel brengen zij een muzikaal gevarieerd programma. 

 

Samen met Theater de Willem in Papendrecht is goed gekeken hoe dit concert vorm te geven zodat dit verantwoord is en volledig volgens de richtlijnen van het RIVM gaat. Door deze maatregelen kan er slechts een beperkt aantal personen in de zaal. Voor het concert op de zaterdag zijn daarom ook twee tijdsloten. Het Orkest speelt om 15:30 uur en om 19:00 uur. Ook over de in- en uitloop is nagedacht. Er zijn diverse maatregelen getroffen zodat publiek overal op 1,5 meter afstand van elkaar blijft. Ook het podium wordt uitgebouwd zodat uiteraard ook de orkestleden aan de 1,5 meter afstand kunnen houden.