Excelsior 100 jaar | 1920 - 2020

Op 20 juni 2020 bestaat Excelsior 100 jaar. Hier zijn we enorm trots op en dit zullen we dan ook niet zomaar voorbij laten gaan. We zullen dit een jaar lang groots vieren met een feestelijk jubileumprogramma en een schitterend jubileumboek. Benieuwd? Lees hieronder snel verder. Het beloofd een feestelijk en muzikaal jaar te worden. Viert u met ons mee?Jubileumprogramma

Om het 100-jarig bestaan groots te vieren pakken we dit jaar, meer dan ooit, uit met bekende artiesten en unieke producties. 

Uiteraard kunt u van ons ook dit jaar het traditionele nieuwjaarsconcert (met Marco Bakker!) en koningsdagconcert verwachten. Maar dat is nog niet alles. 
 

Klik hier voor de eerste helft jubileumprogramma.


Daarnaast produceren we een bevrijdingsconcert (met Rene van Koten!) en een unieke concert van de Koninklijke Marinierskapel.

En omdat we dat nog niet genoeg vinden zal dit jaar het Jubileum Jeugdconcert in Theater de Willem plaats vinden met een special guest (Wie dit is? Dat houden we nog even geheim) en gaan we met diverse afdelingen/orkesten naar partnerstad Blomberg (Duitsland) voor een uniek buitenlandconcert.

Als klap op de vuurpijl zullen we zelfs onze rommelmarkt in een uniek en feestelijk jubileumjasje steken. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Kom dan op 19 september vooral even langs!Jubileumboek

Excelsior heeft de afgelopen eeuw niet stil gestaan. Wilt u deze rijke historie stap voor stap herbeleven? Bestel dan snel ons jubileumboek.

De prachtige foto’s en unieke historische documenten in dit boek vertellen de rijke geschiedenis en stormachtige ontwikkeling vanaf de oprichting tot aan nu.

Klik hier om dit unieke boek te bestellen.